Barion Pixel

Új prémium márka a Spicehorse kínálatában!

Örömmel jelentjük és mutatjuk be Nektek új forgamazott prémium lovas márkánkat, az EQUESTRIAN STOCKHOLM svéd márkát! Régóta kerestünk olyan magas minőségű új márkát, ami a lovaknak készült felszerelések mellett a lovasoknak is kínál ruházati terméket és kiegészítőt. Választásunkkor szigorúan követtük elvünket – amint már azt a Kentucky Horsewear termékek kapcsán is megtapasztalhattatok – hogy az extra megjelenés és külső mellett, nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre is! Olyan prémium lovas márkát akartunk hozni nektek, amik nemcsak különlegesek, de a magasabb árkategória mellett biztosan nagyon hosszú ideig, vagy akár örökre tökéletes kiegészítője lesz Lovaitoknak és Nektek!

Még egy nagyon pontos szempont. Csakúgy mint a Kentucky Horesewear, az Equestrian Stockholm cég is rendkívül fontosnak tartja környezetünk védelmét! Termékeiket ökológiai és környezetbarát anyagokból készítik, 100%-ban állatbarát!

És akkor aki még nem ismeri az Equestrian Stockholm termékeket, egy rövid kis bemutatás! Az Equestrian Stockholm elegáns, divatos, egyedi termékeket gyárt, a környezettudatosság mellet a maximális minőség és kényelem a fő szempont a termékek tervezésekor.

Kínálatukban megtalálhatóak Lovaknak nyeregalátétek ugró és díjlovas fazonban (azon ritka gyártók egyike aki COB-is méretben is gyárt díjlovas nyeregalátétet!), fáslik, lábvédők, fülvédők, kötőfékek, takarók és egyéb kiegészítők. Lovasnak lovaglóruházat, kabátok, lovaglónadrágok, felsők, zoknik, mellények, versenyruházat és egyéb kiegészítők. Mindig újabb és újabb kollekciókkal örvendeztetnek meg minket! Fogadjátok szeretettel!

Ha kérdésed van nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot

vagy a Spicehorse Facebook oldalára is írhatsz üzenetet

Nincs Termék a kosárban

Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj az elsők között újdonságainról, akcióinkról és legyen tiéd egy 10%-os vásárlási utalvány!

10%

kedvezmény