Winderen Thermo Coat lótakaró

SKU: N/A

43.900 Ft

  •  Fenntartja az optimális hőmérsékletet
  • Hatékonyan elvezeti az izzadságot és a nedvességet
  • Anatómiai formája igazodik a ló hátának ívéhez
Kategória: , ,
Címkék: ,

Puha, bolyhos és rendkívül kellemes tapintású Winderen Thermo Coat lótakaró. Kivételes kényelmet nyújt a lovunknak, mintha egy kényelmes és otthonos takaróba bugyolálnánk.

A Winderen Thermo Coat takarót úgy tervezték, hogy a lovat melegen és szárazon tartsa. A felhasznált kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően hatékonyan vezeti el az izzadságot és nedvességet, valamint optimális hőtartást biztosít, megakadályozza a ló testének túlmelegedését vagy túl gyors lehűlését edzés után.

A Winderen Thermo Coat lótakaró puha és rendkívül kényelmes anyagból készül, ideális még az érzékeny bőrű lovak számára is.

Az anyag a sűrű szerkezete maximalizálja a hőtartást, a szálakba integrált pamutnak köszönhetően hatékonyan vezeti el az izzadságot, nedvességet, melegen és szárazon tartja a lovat, valamint fenntartja az optimális hőszabályozást. A Thermo Coat használható szárítótakaróként vagy mosás utáni takaróként, sétákhoz, vagy szállításhoz hidegebb napokon.

A Thermo Coat anatómiai szabása a ló természetes íveihez igazodik, így teljes mozgásszabadságot biztosít.

Praktikus tervezésű rögzítés elől, gyorsan és egyszerűen a megfelelő méretre állítható, így minden lóalkathoz tökéletesen illeszkedik.

A Winderen Thermo Coat lótakaró szilikon bevonatú levehető farokpánttal rendelkezik, így könnyen tisztítható. Divatos puha velúr szegéllyel díszítve.

További információk

Szín

barna, kék

Méret

135, 145, 155

Márka

Modell

polár takaró, szárító takaró