Winderen díjlovas nyeregalátét Nano Silver Petite

SKU: WIN-655-COB

44.900 Ft

Különösen ajánlott:

  • Allergiás és érzékeny lovak számára
  • A nyereg területén bőrsérülésekkel rendelkező lovak számára
  • Bakteriális eredetű szőrtüszőgyulladással küzdő lovaknak
  • A hátukon szőrzetritkulástól és kidörzsölődéstől szenvedő lovakhoz

A Winderen Anatomic Top Line nyeregalátét a legjobb minőségű anyagokból készült. A természetes 100% pamutnak köszönhetően a Winderen nyeregalátét kiváló hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkezik. A kopásnak kitett területek megerősítettek, hogy a nyeregalátét tartós és szép maradon még erős igénybevétel esetén is. Ráadásul az Anatomic Top Line nyeregalátétekhez mosógépben moshatók, többszöri mosás után sem megy össze, vagy veszíti el alakját.

A nyeregalátét anatómiai formája alkalmazkodik a ló hátának természetes formájához, így elkerülve az érzékeny részek (mar, gerinc) becsípődését, kidörzsölését.

A nyeregalátét eleje magasra szabott, hogy elég helyet biztosítson az érzékeny marnak. A nyeregalátét megfelelő merevsége minimalizálja a nyereg elcsúszását a lovaglás során.

Tartós felső anyag

Felső anyaga tartós, légáteresztő és kopásálló. Nem csúszik el, hosszú idővel is megőrzi szép megjelenését. A lószőr és a kosz könnyen eltávolítható. Finom, szintetikus bőr szegéllyel.

Nemeztöltet

A ló a nyereg alatt izzad a legjobban, ezért a Winderen nyeregalátét puha és természetes nemez (filc) töltetű. Magas izzadságelnyelő tulajdonságának köszönhetően kiváló szigetelést biztosít a nyereg és a ló között

100% pamut

Az Anatomic Top Line nyeregalátét alsó része 100% természetes dombornyomott pamutból készült, így biztosítva a lehető legjobb hőszabályozást és nedvességelvezetést.

Kézzel készült Lengyelországban

A Winderen Anatomic Top Line ugró nyeregalátét úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a Winderen Back Protect Solution nyeregemelő ugró változatához.

NanoSilver Line

Az ezüstionok antibakteriális és gombaellenes tulajdonságokkal rendelkeznek, csökkentik a bakteriális fertőzés kockázatát azáltal, hogy megakadályozzák a verejtékben lévő mikrobák fejlődését és szaporodását. Az ezüstionokat széles körben alkalmazzák a gyógyászatban és a sportszergyártásban.

A Winderen NanoSilver Line nyeregalátétek alsó rétege (amely közvetlenül érintkezik a ló hátával) csúcstechnológiás anyagból készül, szálaiba ezüst ionokat integráltak. Az anyag nem engedi a bőrfelszínre távozni az ionokat, ezért a nyeregalátét gyengéd a bőrhöz anélkül, hogy befolyásolná annak természetes pH-értékét, tökéletes megoldás az allergiára hajlamos lovak számára. A rostokban található ezüst-ionok a rendszeres mosás után is biztosítják a folyamatos hatékonyságot. Az anyag egyedi nemezréteggel kombinát szerkezete hatékonyan elvezeti az izzadságot és a nedvességet. Az ezüst ionok csökkentik a kellemetlen szagokat, így a nyeregalátét hosszabb ideig megőrzi frissességét.

További információk

Szín

szürke

Méret

Cob

Márka

Modell

díjlovas