Kentucky Velvet Show takaró 160g

SKU: 52171

73.920 Ft105.600 Ft

  • Divatos bársony anyagból
  • Megerősített kocka alakú steppeléssel
  • Szintetikus nyúlszőr béléssel
  • 160 grammos töltet
  • 30 fokon mosható

A Kentucky Horsewear ikonikus show takarója már világszerte ismert. Most továbbfejlesztették a Show takarót a szintén rendkívül népszerű Velvet bársony anyag kombinációjával. Bársony design, elegáns szintetikus bárányszőr végig a nyak körül, igazán egyedi és különleges megjelenést biztosít!

160 grammos töltetű, ideális választás télen istállótakaróként otthon vagy a versenyek során. Külseje puha bársonyból, kocka alakú steppeléssel, így nagyon magas a szakítószilárdsága. Szintetikus nyúlszőr béléssel, nem dörzsöli ki a ló szőrét. A szintetikus nyúlszőr használatával apró légzsákok jönnek létre, amelyek benntartják és megőrzik a testhőmérsékletet, extra melegen tartják lovunkat.

A szintetikus nyúlszőr bélésnek köszönhetően a Velvet Show takaró nem mozdul el, még lefekvés és hempergés közben sem. A Kentucky Horsewear Velvet show takaró első részén dupla csattal záródik, melyek műbőr betétekkel lettek megerősítve.

A bársony show takaró mosógépben mosható 30°-on (szárítógépbe nem tehető), mosás után is ugyanolyan puha marad. A rugalmas farok alatti pánt levehető, műanyag burkolattal rendelkezik, így könnyen tisztítható.

További információk

Szín

kék, bordó, mustár, rózsaszín, smaragd

Méret

125, 130, 140, 145, 155, 160

Márka

Modell

istállótakaró