Kentucky istállótakaró

SKU: 52102

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Kategória: ,
Címkék: ,

A Kentucky Horsewear istállótakaró 400 grammos töltetű, szintetikus nyúlszőr bélése rendkívül puha, megakadályozza a kidörzsölődést és nem ragad bele a lovak szőre (100%-ban állatbarát termék). A szintetikus nyúlszőr használatával apró légzsákok jönnek létre, amelyek benntartják és megőrzik a testhőmérsékletet. A nyúlszőr apró puha szőrszálainak köszönhetően a ló szőre fényesebbé válik. A maximális kényelem érdekében a Kentucky Horsewear istállótakaró nagyon meleg de mégis könnyű a súlya.

Szintetikus bárányszőr védi a mar körüli részt. Külső anyaga a gyémánt alakú steppelésnek köszönhetően sokkal tartósabb, ellenállóbb, magasabb szakítószilárdságú, nem tapad bele a forgács vagy szalma.

A Kentucky Horsewear istállótakaró első részén dupla csattal záródik, kettő keresztpánttal rendelkezik, melyek műbőr betétekkel lettek megerősítve. Rugalmas farok alatti pánt szintén levehető, műanyag burkolattal rendelkezik, így könnyen tisztítható. A takaró mosógépben mosható 30°-on (szárítógépbe nem tehető).

További információk

Tömeg 0.400 kg
Szín

Navy, Bordó, Fekete, Szürke/zöld, Sötétzöld

Méret

130 (6’0), 140 (6’3), 145 (6’6), 155 (6’9), 160 (7’0)