Kentucky istállótakaró 200g

SKU: 52159

60.900 Ft

A maximális kényelem érdekében a Kentucky Horsewear istállótakaró nagyon meleg de mégis könnyű a súlya

  • Rendkívül puha szintetikus nyúlszőr bélés, elkerülhető a kidörzsölődés
  • Szintetikus bárányszőr védi a mart
  • Nagyon meleg de mégis könnyű súly a maximális kényelem érdekében
  • 600D magas szakítószilárdságú poliészter
  • Dupla első csatok, műbőr betétekkel megerősített keresztpántok és rugalmas farokpánt műanyag burkolattal
Törlés
Kategória: , ,
Címkék: ,

A Kentucky Horsewear istállótakaró 200 grammos töltetű, szintetikus nyúlszőr bélése rendkívül puha, megakadályozza a kidörzsölődést és nem ragad bele a lovak szőre (100%-ban állatbarát termék). A szintetikus nyúlszőr használatával apró légzsákok jönnek létre, amelyek benntartják és megőrzik a testhőmérsékletet. A nyúlszőr apró puha szőrszálainak köszönhetően a ló szőre fényesebbé válik. A maximális kényelem érdekében a Kentucky Horsewear istállótakaró nagyon meleg de mégis könnyű a súlya.

Szintetikus bárányszőr védi a mar körüli részt. Külső anyaga a gyémánt alakú steppelésnek köszönhetően sokkal tartósabb, ellenállóbb, magasabb szakítószilárdságú, nem tapad bele a forgács vagy szalma.

A Kentucky Horsewear istállótakaró első részén dupla csattal záródik, kettő keresztpánttal rendelkezik, melyek műbőr betétekkel lettek megerősítve. Rugalmas farok alatti pánt szintén levehető, műanyag burkolattal rendelkezik, így könnyen tisztítható. A takaró mosógépben mosható 30°-on (szárítógépbe nem tehető).

További információk

Szín

kék

Méret

130, 140, 145, 155, 160

Márka

Kentucky Horsewear