Kentucky Impact Equalizer bárányszőrös nyeregemelő 10mm

SKU: 42587-01-S

73.900 Ft

  • Elnyeli és kiegyenlíti a nyomást
  • A ló szabadabban mozog
  • Ergonómiai előnyök lónak és lovasnak
  • Lélegző és légáteresztő
  • Magas minőségű memóriahabból és 3D spacer anyagból

A Kentucky Horsewear Impact Equalizer nyeregemelő kiegyenlíti és egyenletesen oszlatja el a nyomást. Ez nemcsak a ló hanem a lovas hátát is védi lovaglás közben. Minden szakágban tökéletes választás. Használatával könnyebb ellazítani a ló izmait, így a mozgás során a ló könnyebben tud mozogni, hosszú távon pedig egy rugalmasabb és mozgékonyabb lovat eredményez. A lovas okozta terhelést is elnyeli, stabilizálja a nyerget, így ergonómiai előnyökkel jár lónak és lovasnak egyaránt.

A nyeregemelő memóriahabból és 3D spacer anyagból készült. Az anyagkombinációnak köszönhetően maximálisan ütéselnyelő. A memóriahab kiegyenlíti a nyomást, felveszi a ló alakját. A 3D spacer légáteresztő tulajdonságai miatt biztosítja a hát szellőzését. Az anyagoknak köszönhetően a nyeregalátét 20-30%-ban könnyebb mint a piacon jelenleg elérhető nyeregemelők, így közvetlenebb a kapcsolat lovunkkal és jobb kommunikációt eredményez.

A Kentucky Horsewear olyan memóriahabot használ, amit a hadsereg használ védőfelszereléseihez. A 3D spacer méhsejt szerkezetű, párnázott, ütéscsillapító hatású. Rendkívül légáteresztő, így nem melegszik fel lovunk háta.

A nyeregemelő markivágása szintetikus bőrből készült, kényelmes, kevesebb a nyomás a ló marjára, gerincére. Szilikon gripes mintázattal, így nem csúszik el a nyereg alatt. A szintetikus bárányszőr a marnál és a hátulján igazán elegáns megjelenést kölcsönöz.

Mosógépben 30°-on mosható (szárítógépbe nem tehető). Mosás előtt távolítsa el a memóriahabot a nyeregemelő belsejéből.

The half pad impact equalizer is washable at 30 degrees. Remove the memory foam on the inside of the half pad before washing. Do not tumble dry afterward.

 

További információk

Szín

fekete

Márka

Méret

Full

Vastagság

vékony