Kentucky Flexible bőr kötőfék

SKU: 42712

33.900 Ft

Szuper praktikus szintetikus bőr Kentucky kötőfék, mely szétkapcsolható így több különböző módon is használható.

Méret: Cob, Full
Szín: barna
  • Műbőr (100% állatbarát termék)
  • 3 csat
  • 1 kis csat az orrészen
  • 2 csat a fejrészen
  • Gravírozható

A szuper praktikus Kentucky Horsewear Flexible szintetikus bőr kötőfék szétkapcsolható, így több különböző módon is használható. Ha lekapcsoljuk jobb és bal oldalon valamint alul, tökéletes grooming kötőféket varázsolhatunk belőle. Két csat a fejrészen, így könnyen és szimmetrikusan beállíthatjuk a tökéletes méretet. Egy kis csat segítségével az orrész is állítható, a kantár fölé is könnyen felhelyezhető. Magas minőségű műbőrből készült (100% állatbarát termék). Nem szívja magába a vizet vagy koszt, nem szakad, nem változik a színe használat során. Rugalmasabb, mint a valódi bőr, ezért sokkal praktikusabb is a használata. Nyugodtan akár moshatjuk is viselésekor lovainkat. A Kentucky Horsewear kötőfék anatómiai kialakítású, a fülek mögött megvastagított nyakrésszel. Így a nyomás nagyobb felületen oszlik el.

A Kentucky logós cimke megfordítható és egyedi igény szerint gravírozható. Arany kiegészítőkkel készült, tökéletesen illeszkedik a Kentucky Horsewear vezetőszárakhoz.

A Kentucky Horsewear Flexible kötőfék könnyen tisztítható a Kentucky Horsewear tisztítójával, melyet kifejezetten a műbőr termékek tisztítására fejlesztettek. Ne használjon glicerines nyeregszappant.

További információk

Szín

barna

Méret

Cob, Full

Márka