Kentucky Elastic ínvédő

SKU: 88197

59.600 Ft

​​​​​A Kentucky Elastic ínvédő olyan erőt is el tud nyelni, ami akár az emberi csontot is eltörhetné.

Méret: Full
Szín: fekete, barna
  • Proteck Impact Gel-lel megerősítve
  • Erős kívül, kényelmes belül
  • Kimagasló eredmény a termékteszteken
  • Jól szellőző rendszerének köszönhetően nem melegszik túl a láb

A Kentucky Horsewear Elastic ínvédő külseje egy könnyű de rendkívül erős TPU anyagból készült, az ín területe pedig Proteck Impact Gel-lel* lett megerősítve a maximális védelem érdekében. Laboratóriumi vizsgálatok kimutatták, hogy az ebből az anyagból készült lábvédők 50%-kal jobban nyelik el az ütéseket mint más a piacon jelenleg elérhető lábvédők. Olyan erőt is el tud nyelni, ami akár az emberi csontot is eltörhetné. A perforált neoprén a szellőzőnyilásoknak köszönhetően magas légáteresztőképességű, míg a neoprén bélés kiváló párnázottságot biztosít az érzékeny bőrnek.

A magas kivágású kialakítás teljes mozgásszabadságot biztosít csüd környékének és ugrás közben is optimális védelmet nyújt a csontoknak. Az ínvédő nyitott első résszel és dupla elasztikus csattal lett kialakítva. Teljeskörű védelem, hagyományos design. Könnyen zárható és állítható a megfelelő méretre. A lábvédő könnyen tisztítható, mosógépben 30°-on mosható (szárítógépbe nem tehető). A tökéletes csillogásért használd a Kentucky lábvédő tisztító spray-t!

* A Proteck Impact Gel egy könnyű és intelligens anyag, amely rendkívüli módon elnyeli és eloszlatja a lábakra érkező ütéseket.

További információk

Szín

barna, fekete

Márka

Méret

Full

Modell

ínvédő