Kentucky Elastic bárányszőrös ínvédő

SKU: 88597

63.600 Ft

​​​​​A bárányszőrmés ínvédő használatával nincs kompromisszum, védelem, szabadság és kényelem egyben.

Méret: Full
Szín: fekete, barna
  • Erős külső TPU héj
  • D3O ütéselnyelő összetevők* – extra ínvédelem
  • Erős kívül, kényelmes belül
  • Nagyobb kivágás a maximális mozgásszabadság érdekében
  • Jól szellőző rendszerének köszönhetően nem melegszik túl a láb
  • Műbárányszőrme bélés, amely kiváló még érzékeny bőrre is
  • Rugalmas rögzítés, tökéletes illeszkedés
  • Mosógépben 30°-on mosható (szárítógépbe nem tehető)

Az eredeti Kentucky Horsewear ínvédőjének itt a bárányszőrmés változata. Az ínvédő használatával nincs kompromisszum, védelmet, szabadságot és kényelmet biztosít egyben.

A műbárányszőrös Elastic ínvédő külseje egy könnyű de rendkívül erős TPU anyagból készült, az ín területe pedig D3O ütéselnyelő összetevőkkel* lett megerősítve. A magas kivágású kialakítás teljes mozgásszabadságot biztosít csüd környékének és ugrás közben is optimális védelmet nyújt a csontoknak.

Belső anyagának köszönhetően rendkívül légáteresztő, nem melegednek túl az inak. 100%-ban állatbarát termék. A perforált neoprén a szellőzőnyilásoknak köszönhetően magas légáteresztőképességű, míg a műbárányszőr bélés kiváló párnázottságot biztosít az érzékeny bőrnek.

Az ínvédő nyitott elő résszel és dupla elasztikus csattal lett kialakítva. Teljeskörű védelem, hagyományos design.

A lábvédő könnyen tisztítható, mosógépben 30°-on mosható (szárítógépbe nem tehető). A tökéletes csillogásért használd a Kentucky lábvédő tisztító spray-t!

* A D3O ütéselnyelő összetevők egy olyan könnyű, intelligens anyagot képeznek, amik azonnal felfogják az ütést, szétoszlatják és elnyelik azt. Laboratóriumi vizsgálatok kimutatták, hogy az ebből az anyagból készült lábvédők és pataharangok 50%-kal jobban nyelik el az ütéseket mint más a piacon jelenleg elérhető lábvédők, pataharangok. Olyan erőt is el tud nyelni, ami akár az emberi csontot is eltörhetné.

További információk

Szín

barna, fekete

Márka

Méret

Full

Modell

ínvédő