Kentucky Elastic bárányszőrös bokavédő

SKU: 88697

55.600 Ft

​​​​A bárányszőrmés bokavédő maximalis védelmet, kényelmet és emellett stílusos megjelenést biztosít.

Méret: Full
Szín: fekete, barna
  • Teljeskörű védelem
  • D3O ütéselnyelő összetevők*
  • Műbárányszőrme bélés, amely kiváló még érzékeny bőrre is
  • Széleskörben használt
  • Nagyobb kivágás a maximális mozgásszabadság érdekében
  • Dupla elasztikus csat
  • Mosógépben 30°-on mosható (szárítógépbe nem tehető)

Az eredeti Kentucky Horsewear bokavédőjének itt a bárányszőrmés változata​​​​. A Kentucky Horsewear bárányszőrmés bokavédő maximalis védelmet, kényelmet és emellett stílusos megjelenést biztosít.

A bokavédő külseje egy könnyű de rendkívül erős TPU anyagból készült, a boka területe pedig D3O ütéselnyelő összetevőkkel* lett megerősítve.

A perforált neoprén a szellőzőnyilásoknak köszönhetően magas légáteresztőképességű, míg a műbárányszőr bélés kiváló párnázottságot biztosít az érzékeny bőrnek.

A magas kivágású kialakítás teljes mozgásszabadságot biztosít a csüd környékének ugrás közben is.

A lábvédő könnyen tisztítható, mosógépben 30°-on mosható (szárítógépbe nem tehető). A tökéletes csillogásért használd a Kentucky lábvédő tisztító spray-t! A bokavédő nyitott elő résszel és dupla elasztikus csattal lett kialakítva. Teljeskörű védelem, hagyományos design.

* A D3O ütéselnyelő összetevők egy olyan könnyű, intelligens anyagot képeznek, amik azonnal felfogják az ütést, szétoszlatják és elnyelik azt. Laboratóriumi vizsgálatok kimutatták, hogy az ebből az anyagból készült lábvédők és pataharangok 50%-kal jobban nyelik el az ütéseket mint más a piacon jelenleg elérhető lábvédők, pataharangok. Olyan erőt is el tud nyelni, ami akár az emberi csontot is eltörhetné.

További információk

Szín

barna, fekete

Márka

Méret

Full

Modell

bokavédő