Kentucky anatómiai bárányszőrös díjlovas heveder

SKU: 42411

82.600 Ft

A Kentucky bárányszőrös anatómiai kialakítású hevedere a ló természetes mozgását leköveti, különleges kényelmet és mozgásszabadságot biztosít.

Méret: 55 cm, 60 cm, 65 cm, 70 cm, 75 cm
Szín: fekete, barna
  • Anatómiai kialakítás
  • Mindkét oldalon rugalmas, kiegyenlíti a nyomást
  • D-karikával
  • Szintetikus bőr: könnyen ápolható, tartós
Törlés
Kategória: ,

A Kentucky Horsewear bárányszőrös anatómiai kialakítású hevedere a ló természetes mozgását leköveti, különleges kényelmet és mozgásszabadságot biztosít. A ló válla, könyöke szabadabban mozog, jobban tud lélegezni, csökken a sérülések kockázata. Mindkét vége rugalmas, így kiegyenlíti a nyomást. A D-karika segítségével segédszár rögzíthető, a csattal pedig szügyelőt lehet bekapcsolni. A rugalmas, ugyanakkor nagyon erős, több rétegű anyagból készült, mozgás közben sem csúszik el a heveder.

Tépőzárral rögzített könnyen levehető szintetikus bárányszőr borítással tökéletes párnázottságot biztosít, extra bőrbarát még az érzékeny bőrű lovaknak is. A Kentucky hevederhez 2 különböző bárányszőr borítás tartozik egy szettben. A fekete heveder egy natúr és egy fekete, a barna heveder egy natúr és egy barna szintetikus bárányszőr béléssel kapható. A heveder műbőrből készült, így 100%-ban állatbarát és könnyen karbantartható. A Kentucky Horsewear által kifejlesztett Tack Cleaner tisztítóval egyszerűen ápolható. A műbőr taszítja a koszt, izzadtságot, vizet, ezért extra tartós! Nem változik a színe és nem sérülékeny. A bárányszőr mosógépben mosható 30°-on (szárítógépbe nem tehető).

További információk

Szín

barna, fekete

Méret

55, 60, 65, 70, 75