Kentucky Air bokavédő

SKU: 88191

23.600 Ft

A Kentucky Air bokavédő ultrakönnyű védelmet nyújt lovunk lábának, körbeöleli a teljes bokarészt, elől nyitott.

Méret: Full
Szín: fekete, barna
  • Erős külső TPU héj, lélegző neoprén bélés
  • D3O ütéselnyelő összetevők* – extra védelem
  • Jól szellőző rendszerének köszönhetően nem melegszik túl a láb
  • Könnyű használat egyszerű tépőzárral
  • Mosógépben 30°-on mosható (szárítógépbe nem tehető)

A Kentucky Horsewear Air bokavédő ultrakönnyű védelmet nyújt lovunk lábának. Körbeöleli a teljes bokarészt, elől nyitott. Maximálisan védi a hátsó lábak bokaizületeit ugrás közben.

Anatómiai kialakításának köszönhetően kényelmes és stabilan rögzíthető. Külseje egy könnyű de rendkívül erős TPU anyagból készült, belseje D3O ütéselnyelő összetevőkkel* lett megerősítve. Egyszerű tépőzárral könnyen felhelyezhető. A perforált neoprén a szellőzőnyilásoknak köszönhetően magas légáteresztőképességű, így nem melegednek túl a lovak lábai.

Könnyen ápolható, mosógépben 30°-on mosható (szárítógépbe nem tehető). A tökéletes csillogásért használd a Kentucky Horsewear lábvédő tisztító spray-t!

* A D3O ütéselnyelő összetevők egy olyan könnyű, intelligens anyagot képeznek, amik azonnal felfogják az ütést, szétoszlatják és elnyelik azt. Laboratóriumi vizsgálatok kimutatták, hogy az ebből az anyagból készült lábvédők és pataharangok 50%-kal jobban nyelik el az ütéseket mint más a piacon jelenleg elérhető lábvédők, pataharangok. Olyan erőt is el tud nyelni, ami akár az emberi csontot is eltörhetné.

További információk

Márka

Szín

barna, fekete

Méret

Full

Modell

bokavédő