Kentucky Air bárányszőrös ínvédő

SKU: 88192

45.600 Ft

Kentucky Air bárányszőrös ínvédő nyitott elő résszel és egyszerűen használható tépőzárakkal

Méret: Full
Szín: fekete, barna
  • Erős kívül, kényelmes belül
  • Erős külső TPU héj
  • D3O ütéselnyelő összetevők* – extra ínvédelem
  • Jól szellőző rendszerének köszönhetően nem melegszik túl a láb
  • Nagyobb kivágás a maximális mozgásszabadság érdekében
  • Szintetikus bárányszőrme bélés, kényelmes és légáteresztő, kiváló még érzékeny bőrre is
  • Könnyű használat az egyszerű tépőzárakkal
  • Mosógépben 30°-on mosható (szárítógépbe nem tehető)

A Kentucky Horsewear bárányszőrös Air ínvédő külseje egy könnyű de rendkívül erős TPU anyagból készült, az ín területe pedig D3O ütéselnyelő összetevőkkel* lett megerősítve. A perforált neoprén a szellőzőnyilásoknak köszönhetően magas légáteresztőképességű, így nem melegednek túl a lovak lábai.

​​​​A magas kivágású kialakítás teljes mozgásszabadságot biztosít a csüd környékének és ugrás közben is optimális védelmet nyújt a csontoknak.

A Kentucky ínvédő rendkívül légáteresztő, nem melegednek túl az inak. 100%-ban állatbarát termék. A perforált neoprén a szellőzőnyilásoknak köszönhetően magas légáteresztőképességű, míg a műbárányszőr bélés kiváló párnázottságot biztosít az érzékeny bőrnek.

A Kentucky Air ínvédő nyitott elő résszel és egyszerű tépőzárral lett kialakítva, könnyen fel- és levehető. A lábvédő könnyen tisztítható, még a szintetikus bárányszőr bélés is mosógépben 30°-on mosható (szárítógépbe nem tehető). A tökéletes csillogásért használd a Kentucky lábvédő tisztító spray-t!

* A D3O ütéselnyelő összetevők egy olyan könnyű, intelligens anyagot képeznek, amik azonnal felfogják az ütést, szétoszlatják és elnyelik azt. Laboratóriumi vizsgálatok kimutatták, hogy az ebből az anyagból készült lábvédők és pataharangok 50%-kal jobban nyelik el az ütéseket mint más a piacon jelenleg elérhető lábvédők, pataharangok. Olyan erőt is el tud nyelni, ami akár az emberi csontot is eltörhetné.

További információk

Szín

barna, fekete

Márka

Méret

Full

Modell

ínvédő