Barion Pixel

NATHALIE – Bőrzsír, bőrkondicionáló vagy bőrápoló olaj?

Útmutató a Nathalie Horse Care bőrápoló termékcsalád használatához

A bőrápoló termékek kínálata nagyon széles és sokszor nehéz is a választás.

Nyeregszappan vagy bőrtisztító?

Egy közös bennük, mindkettő hatékonyan tisztítja meg a bőrt az izzadtságtól és kosztól. A nyeregszappant nedves szivaccsal lehet felhabosítani, de fontos, hogy a minimális víz használata, mert a víz károsíthatja a varrást. A hab feloldja a makacs, szilárd szennyeződéseket, például a izzadságot és koszt, ami rászárad a bőrre.

A bőrtisztító spray használatra kész, csak fújja be a tisztítani kívánt felületet, törölje át és hagyja megszáradni.

Mindenki ízlése szerint választhatja ki a neki megfelelő terméket. Általánosságban elmondható, hogy a nyeregszappan egy alaposabb és mélyebb tisztításra alkalmas, míg a bőrtisztító spray a gyors és mindennapos ápolásra. Mindkét termék alaposan tisztítja a bőr felületeket.

Bőrzsír, kondicionáló vagy olaj?

Minden lótulajdonosnak és lovasnak megvan a maga kedvence, de itt megpróbáljuk összegezni a termékekkel kapcsolatos tapasztalatainkat.

Amikor a bőr termékeket megtisztítottuk nyeregszappannal vagy bőrtisztító spray-vel, fontos, hogy végezetül egy puhító és tápláló termékkel fejezzük be a bőr tisztítási és ápolási folyamatot. A termék kiválasztása függ attól is milyen állapotban van a bőr. Ha extra puhaságra és rugalmasságra vágyunk, használjunk olajat. Ha szárazabb a bőr, akkor kondicionálót. Ha meleg helyen tároljuk bőr felszerelésünket, könnyebben kiszáradhatnak. A száraz, meleg helyen tárolt, vagy hosszabb ideig nem használt bőr termékekhez javasoljuk a bőrzsír használatát. A sűrű és krémes zsír időbe telik míg beszívódik, de a legszárazabb és legmerevebb bőrt is újra puhává és rugalmassá varázsolja.

Tippek és trükkök

Extra tapadás érdekében használjunk olajat a lovaglócsizma belsejére és a nyeregszárnyakra lovaglás előtt. A jobb ülés és tapadás érdekében nagyon fontos a bőr termékek rendszeres ápolása, táplálása!

Itt megtalálod az összes Nahalie Horse Care ápoló termékünket!

Ha kérdésed van nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot

vagy a Spicehorse Facebook oldalára is írhatsz üzenetet

Nincs Termék a kosárban

Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj az elsők között újdonságainról, akcióinkról és legyen tiéd egy 10%-os vásárlási utalvány!

10%

kedvezmény